El passat divendres dia 6 de maig, ViABCN es va adherir al Segell de Qualitat, el qual avala que compleix el decàleg en normativa de consum que la Unió de Consumidors de Catalunya ofereix per a garantir als clients que l’empresa és de confiança.

logo ViaBcn

Així doncs, des de la Unió de Consumidors de Catalunya seguim treballant per a incorporar més empreses i entitats les quals compleixen amb la normativa de consum i s’ajusten a ella. Conseqüentment, aquestes també gaudeixen del distintiu com a valor afegit respecte la seva competència, a més de transmetre tranquil·litat al consumidor.

VOLS ESTAR AL DIA?

i rebre les nostres notícies gratuïtament.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org