Gràcies a les queixes reiterades fetes des de la Unió de Consumidors de Catalunya a l’empresa valenciana de distribució MERCADONA, aquesta ha modificat el format de l’etiqueta dels productes amb els preus rebaixats.

Anteriorment, MERCADONA emprava un suport en el que posava el preu rebaixat i si s’aixecava, s’observava una altra etiqueta amb el mateix preu rebaixat. Donant-se aquesta situació, els consumidors no podien comprovar el preu anterior abans de rebaixar el producte, cosa que amb el nou format s’incorporen els 2 preus, l’anterior sense rebaixar i el nou rebaixat. Així, es facilita la informació als consumidors fent l’experiència de compra a l’establiment més satisfactòria.

NOU FORMAT ETIQUETES PREUS REBAIXATS:

etiqueta-nova-mercadona

VOLS ESTAR AL DIA?

i rebre les nostres notícies gratuïtament.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org