Beneficis de ser soci/a.

Encara no ets soci de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC?

Fes-te soci per defensar els teus drets i pressionar a les grans companyies. Tenim el poder de canviar les coses amb els nostres hàbits de compra, la nostra participació ciutadana i la nostra rebel·lió. Per això, cal estar ben informat i assessorat. Uneix-te!

Cartell

Si et fas soci/a (quota anual) de la UCC podràs: 

  • Utilitzar, les vegades que ho necessitis, el servei d’informació i atenció de consultes sobre temes de consum, ja sigui per resoldre dubtes i obtenir assessorament personalitzat, de forma escrita, telefònica, via Internet o presencialment prèvia citació amb l’advocat o el tècnic en consum.

  • Ser beneficiari del servei de defensa del consumidor, consistent en l’assessorament i tramitació de reclamacions i denúncies per via extrajudicial i davant les Juntes Arbitrals de Consum a nivell nacional, autonòmic o local, així com la presentació de queixes davant els organismes competents.

  • Rebre comunicacions, informació, consells i conèixer moviments socials relacionats amb el món del consum. Inclou tota la informació de la UCC per defensar els teus drets i denunciar estafes, fraus i males pràctiques empresarials.

  • Participar i donar la teva opinió en enquestes, temes de consum, debats, estudis de mercat i conferències.

– Aquí tens el formulari per associar-te a la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC. –

UCC

Consulta’ns

Si ja ets soci/a i tens un problema amb una companyia privada o amb l’administració, pots trucar-nos, enviar-nos un correu electrònic o omplir el formulari a través de la nostra web gratuïtament, i t’atendrem encantats.

ucc@consumidors.org

93 454 67 76

Denuncïa

Envia’ns un correu electrònic a ucc@consumidors.org amb la teva denúncia i t’ajudarem a potenciar la seva publicació pública per prevenir als consumidors de pràctiques abusives. Pots contribuir enviant-nos ofertes publicitàries, documents, fotos… que pensis que poden vulnerar la normativa, i nosaltres ho analitzarem per actuar en defensa dels consumidors.

VOLS ESTAR AL DIA?

i rebre les nostres notícies gratuïtament.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org