Actualitzem la noticia publicada el dia 22 d’abril (més abaix) ja que tenim coneixement de que 3 asseguradores més han modificat el seu numero de telèfon per atendre als seus clients a nivell de Catalunya, tal i com estableix el Codi de Consum.

Les 3 últimes són:

AXA SEGUROS – 900 132 098

axa codi consum

MGS SEGUROS I REASEGUROS – 900 592 743

mgs seguros

MUTUA MADRILEÑA – 900 555 155

mutua madrileña

La Unió de Consumidors de Catalunya-UCC va elaborar un llistat amb les companyies asseguradores que tenien un telèfon 902 per atendre als seus clients, amb la finalitat de procedir a presentar la corresponent denúncia a l’Agència Catalana del Consum.

Va ser així perquè, tal i com estableix el Codi de Consum, ‘totes les entitats asseguradores han d’oferir a la seva clientela un servei telefònic gratuït al qual es puguin adreçar per posar en coneixement de l’empresa les eventuals incidències, esdeveniments i circumstàncies que afectin el funcionament normal de les relacions de consum i formular reclamacions sobre els serveis rebuts.’

El resultat és que de les 18 companyies denunciades, actualment a 13 se’ls hi ha obert un expedient sancionador, de les quals 4 d’elles ja han modificat el numero de telèfon.

Aquestes 4 companyies asseguradores són les següents:

ALLIANZ – 900 225 468

Allianz

FENIX DIRECTO – 900 364 666

Fenix Directo

FIATC – 900 567 567

Fiatc

PELAYO – 900 356 423

Pelayo

Així doncs, esperem que la resta procedeixin a modificar el número de telèfon per ajustar-se a la normativa del Codi de Consum de Catalunya.

ELS CONSUMIDORS SEGUIM AVANÇANT!!