Denúncia contra les asseguradores

 

Has patit un accident sense tenir la culpa i t’han declarat el cotxe sinistre? La teva companyia t’ha indemnitzat amb un import irrisori? Hi ha molts consumidors que s’han vist en una situació semblant a aquesta. “El cotxe ha sigut declarat sinistre per part de la companyia, que només valora la data de matriculació del vehicle i ens dona un import que no serveix per substituir el nostre vehicle. No és té en compte el preu que tindria aquell vehicle en un mercat de segona mà”.

La UCC ha detectat que un dels temes importants és la coincidència en la necessitat de solució dels casos d’abús per part d’entitats asseguradores en qualificar com a sinistre total els danys dels usuaris que sense culpa han patit accidents de circulació i,  als quals es pretén limitar la indemnització pel teòric valor de venda d’aquest vehicle, el que no és legítim.

Arrel de la denúncia presentada davant l’Autoritat  Catalana de la Competència, la UCC i el Gremi de Tallers de reparació d’Automòbils de Barcelona han creat aquesta pàgina on pots denunciar aquestes pràctiques. 

http://denunciavalorvenal.blogspot.com.es/

Si has patit aquest abús, entra, denúncia i protegeix-te de les males pràctiques.

VOLS ESTAR AL DIA?

i rebre les nostres notícies gratuïtament.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org