A principis de febrer la Marta, sòcia des del 2015, va comprar una cinta elèctrica Running 3500  de COMFORAMIUM per poder fer esport a casa.

Al cap de pocs dies va veure que el producte tenia un defecte de fabrica i volia canviar el producte.  Tot i que l’empresa volia enviar un tècnic perquè arregles la maquinaria, la Montserrat va exercir els seus drets i com que encara estava dintre del període de desistiment va poder sol·licitar la devolució del producte i el reton dels diners pagats.

Al cap d’uns deu dies l’empresa es va posar en contacte amb la Marta per tal d’efectuar la recollida de la cinta elèctrica, però no li van fer el retorn dels diners.

Per aquest motiu, la Marta, ens va demanar ajuda per resoldre el seu cas i que li retornin els diners que li havien promès.

Així que l’Ivan es va posar en contacte amb l’empresa COMFORAMIUM per fer una mediació i resoldre el problema creat.

Al cap de pocs dies, la Marta ens va trucar dient que el mateix dia que havíem enviat la reclamació a la empresa, aquest li va retornar l’import sol·licitat.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem felicitar a la Marta per la seva valentia a l’hora de defensar els seus drets i instem a totes les persones consumidores que també ho facin.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo