El Sr. Germà es va posar en contacte amb la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC perquè tenia un problema amb la companyia telefònica Vodafone.

Vodafone havia ofert al Sr. Germà una quota de 34,99 euros durant tot el temps que estigués ell amb la companyia, dit en unes altres paraules, per tota la vida. Aquesta oferta li van enviar per correu electrònic.

El Sr. Germà va acceptar l’oferta al setembre de 2019 però, a partir del mes de gener de 2020, Vodafone li va començar a cobrar una quota de 89,99 euros, cosa que va estranyar al Sr. Germà ja que l’oferta era il·limitada. L’única solució que va tenir el Sr. Germà després de parlar amb Vodafone era deixar de pagar les quotes i reclamar-les.
Vodafone li va donar una primera negativa, cosa que va provocar que el Sr. Germà es poses en contacte amb la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC.

En una primera instància, des de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC es va fer una primera mediació telefònica amb Vodafone amb resposta negativa per part de l’empresa ja que al·legaven que la facturació era correcte.

Al traslladar la resposta al Sr. Germà, el consumidor ens va informar que tenia l’oferta per correu electrònic on marcava que era de manera il·limitada.

Al tenir l’oferta, la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC va fer una segona mediació amb Vodafone on la companyia va demanar que se’ls enviés l’oferta per poder confirmar l’oferta.

Dies més tard, Vodafone va comunicar a la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC que els hi era impossible aplicar l’oferta i que, per aquest motiu, li retornava l’import de 447,89 euros i li treien la permanència perquè el Sr. Germà pogués marxar si ho decidís.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC agraïm la confiança que el Sr. Germà va tenir amb nosaltres i agraïm també la bona col·laboració per part del servei de mediació de la companyia Vodafone per lluitar pels drets dels consumidors.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo