El passat dia 15 de març, des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, vam celebrar el Dia Mundial del Consumidor, encetant el II Cicle de Conferències sobre Alimentació i Salut Responsable.

La 1ª Jornada anava centrada a tractar un tema tan delicat com el ‘Malbaratament d’Aliments’. Es van tocar aspectes rellevants i a tenir en compte per intentar reduir des de tots els àmbits possibles les quantitats elevades d’aliments que es malbaraten.

La finalitat, i una de les conclusions importants, va ser que cal actuar des de tots els sectors implicats: agricultura, industria, productors, transformadors, distribuïdors, etc. D’aquesta manera, la reducció de tals quantitats abismals es podrà veure reduïda de manera significativa.

A continuació, us deixem amb unes imatges de la jornada:

Remarcar l’aprofitament de la Jornada per entendre aspectes que a vegades porten a confusió o estan distorsionats amb pensaments erronis.

Aprofitem per dir-vos que d’aquí uns dies aportarem informació referent al seguit d’actes que vam dur a terme referent al dia 15 de març (Dia Mundial del Consumidor), i que vam allargar durant la mateixa setmana.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Amb el suport de:

   

 

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres 9.00h a 14h

ucc@consumidors.org