Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 Així va ser el nostre Dia Mundial del Consumidor | Unió de Consumidors de Catalunya

Divendres passat va ser el dia mundial del consumidor i la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC va participar de diferents actes i accions fetes a reu del territori.

A Barcelona, l’Agencia Catalana del Consum va organitzar una trobada al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) per celebrar la festivitat d’aquesta diada.

A Sant Andreu de la Barca, l’ajuntament va posar un stand informatiu de l’OMIC, on s’atenia a consultes sobre consum i s’informava que és l’OMIC a tots els vianants que passejaven per la Plaça Federico Lorca.
Aquí us deixem una intervenció del nostre tècnic, a la llegenda de la imatge.

Així va ser el Dia Mundial del Consumidor a Sant Andreu de la Barca

I finalment a Olesa de Montserrat, l’ajuntament va iniciar una campanya informativa sobre l’etiquetatge dels productes frescos. Una campanya que fomentava la informació als consumidors i instava als comerços a etiquetar correctament els seus productes. Amb el Mercat Municipal com a punt de sortida d’aquesta campanya.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org