Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 AURA, la resposta a les necessitats dels clients. | Unió de Consumidors de Catalunya

En data de 25 de febrer de 2018, a la celebració d’un dels esdeveniments més reconeguts i importants del món sobre les noves tecnologies, el Mobile World Congress, l’empresa Telefónica va presentar el seu nou assistent digital amb intel·ligència artificial incorporada amb el nom d’AURA.

AURA està controlada en tot moment pels usuaris i té l’objectiu d’innovar la manera en què els clients es relacionen amb la seva empresa i la forma en com gestionen la seva vida digital amb Telefónica.

Aquest nou assistent, que la companyia llançarà als pròxims mesos, podrà ser utilitzat principalment a Alemanya, Argentina, Brasil, Xile, Espanya i Regne Unit a través d’una aplicació mòbil o altres canals tercers com Facebook, Google o Microsoft.

Els usuaris podran comunicar-se amb la xarxa a temps real per múltiples canals i així poder preguntar els seus dubtes sobre les factures, serveis contractats i altres temes relacionats amb la companyia, essent així una manera senzilla, ràpida i íntima de mantenir-se en contacte amb la companyia.

En els pròxims mesos, AURA estarà integrada a Google Assistant i, a l’any 2019, a Microsoft Cortana.

Visió de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC:

El món de la tecnologia cada vegada evoluciona més ràpidament, de la mateixa manera que ho fa la forma de consumir dels propis consumidors, aquests han d’anar actualitzant-se i adaptant-se a les noves maneres de consumir. L’assistent AURA pot ser de gran ajuda per a tots els consumidors pel que fa a l’atenció al client, que és un dels factors que més tenen en compte segons podem observar al dia a dia de les reclamacions. Els consumidors volen que se’ls escolti, ja que pensen que el seu problema és el més important. Si amb AURA se’ls pot oferir una atenció totalment personalitzada, els consumidors estaran totalment satisfets.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC creiem que és una gran eina, ja que serà més fàcil, ràpid i senzill poder contactar amb la companyia al moment de reclamar o de demanar informació gràcies a que els usuaris podran conèixer quins serveis tenen contractats o com són les seves factures entre altres opcions. Esperem i desitgem que l’assistent AURA sigui totalment gratuïta i no tingui cap tipus de despesa pels consumidors, ja que seria una barrera d’entrada a les noves tecnologies per a molts usuaris i consumidors.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org