Avís Legal

Avís legal LOPD

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei 15/1999, de 13 de desembre) les dades personals que siguin facilitats a UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC s’incorporaran a un arxiu automatitzat propietat de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC amb CIF G-58039348, quedant sota la seva responsabilitat la protecció dels mateixos. Aquest arxiu tindrà la finalitat de recollir les dades bàsiques de facturació, en cas que es contracti algun servei, o de mantenir informat a l’usuari sobre productes i serveis del seu interès.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC ha adoptat les mesures d’índole tècnica necessàries per garantir la Protecció de Dades Personals que legalment li corresponen.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC no es responsabilitza per les ingerències i serveis que poguessin prestar-se a la web per part de terceres persones o empreses i declina qualsevol responsabilitat pels danys que es puguin causar a tercers, mitjançant intromissions no autoritzades, alienes al control de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC no es fa responsable de les opinions expressades en els articles o notícies signats per persones alienes a UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC; ni dels comentaris i opinions abocades en fòrums i blogs annexionats a UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC

L’usuari podrà exercir, si ho desitja, el dret que li vas agafar d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició de dades de caràcter personal que formen part del nostre fitxer. Per a això es dirigirà a l’adreça de correu electrònic ucc@consumidors.org

Condicions d'ús Web

Mitjançant UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC es facilita l’accés a www.consumidors.org per oferir als usuaris l’accés general a la informació, activitats, productes i serveis que dita web ofereix.

El fet de connectar-se a aquesta pàgina web atribueix al navegant la condició d’usuari del Lloc, el que implica l’acceptació del present Avís Legal. Per això, UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC ,recomana a l’usuari llegir-ho cada vegada que accedeixi al Lloc web.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC ,no permet citar ni compartir el següent contingut exposat a la web: (excepte amb el corresponent permís exprés de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC) Textos, gràfics, imatges, etc…. publicats per www.consumidors.org ni procedents de tercers que vagin signats o siguin atribuïbles a qualsevol altra empresa diferent de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC Tots els drets sobre aquests continguts queden estrictament reservats al seu titular i, per tant, no podran ser reproduïts, distribuïts, transformats o comunicats públicament sense el consentiment exprés del seu titular.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC es reserva el dret a interrompre l’accés al seu Lloc web, a serveis i continguts del portal, de manera temporal o definitiva, quan així ho estimi convenient i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per fallades de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC es reserva el dret a alterar, a qualsevol moment i sense previ avís, la configuració, presentació o el disseny, del seu web, així com alguns o tots els continguts, i modificar les condicions d’ús exposades en aquest Avís Legal.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo