Avís Legal

Avís legal LOPD

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei 15/1999, de 13 de desembre) les dades personals que siguin facilitats a UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC s’incorporaran a un arxiu automatitzat propietat de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC amb CIF G-58039348, quedant sota la seva responsabilitat la protecció dels mateixos. Aquest arxiu tindrà la finalitat de recollir les dades bàsiques de facturació, en cas que es contracti algun servei, o de mantenir informat a l’usuari sobre productes i serveis del seu interès.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC ha adoptat les mesures d’índole tècnica necessàries per garantir la Protecció de Dades Personals que legalment li corresponen.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC no es responsabilitza per les ingerències i serveis que poguessin prestar-se a la web per part de terceres persones o empreses i declina qualsevol responsabilitat pels danys que es puguin causar a tercers, mitjançant intromissions no autoritzades, alienes al control de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC no es fa responsable de les opinions expressades en els articles o notícies signats per persones alienes a UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC; ni dels comentaris i opinions abocades en fòrums i blogs annexionats a UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC

L’usuari podrà exercir, si ho desitja, el dret que li vas agafar d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició de dades de caràcter personal que formen part del nostre fitxer. Per a això es dirigirà a l’adreça de correu electrònic ucc@consumidors.org

Condicions d'ús Web

Mitjançant UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC es facilita l’accés a www.consumidors.org per oferir als usuaris l’accés general a la informació, activitats, productes i serveis que dita web ofereix.

El fet de connectar-se a aquesta pàgina web atribueix al navegant la condició d’usuari del Lloc, el que implica l’acceptació del present Avís Legal. Per això, UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC ,recomana a l’usuari llegir-ho cada vegada que accedeixi al Lloc web.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC ,no permet citar ni compartir el següent contingut exposat a la web: (excepte amb el corresponent permís exprés de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC) Textos, gràfics, imatges, etc…. publicats per www.consumidors.org ni procedents de tercers que vagin signats o siguin atribuïbles a qualsevol altra empresa diferent de UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC Tots els drets sobre aquests continguts queden estrictament reservats al seu titular i, per tant, no podran ser reproduïts, distribuïts, transformats o comunicats públicament sense el consentiment exprés del seu titular.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC es reserva el dret a interrompre l’accés al seu Lloc web, a serveis i continguts del portal, de manera temporal o definitiva, quan així ho estimi convenient i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per fallades de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa.

UNIO DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC es reserva el dret a alterar, a qualsevol moment i sense previ avís, la configuració, presentació o el disseny, del seu web, així com alguns o tots els continguts, i modificar les condicions d’ús exposades en aquest Avís Legal.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo