AVLO (Alta Velocitat Low Cost), el nou AVE de baix preu, serà de color morat i arribarà en data de 6 d’abril de 2020 amb el trajecte de Madrid a Barcelona.

Els bitllets d’aquest nou tipus de tren low cost es posaran a la venta a finals del gener de 2020 ja que la inauguració coincidirà amb la Setmana Santa. Inicialment es posarà el servei AVLO en el trajecte Madrid – Saragossa – Barcelona ja que és el més utilitzat pels viatgers i el que més competència té respecte el transport aeri. L’objectiu que es té amb AVLO és poder expandir-lo a altres trajectes ferroviaris.

AVLO estarà a l’abast de tothom ja que no estarà enfocat pels viatges de negocis sinó que els joves i famílies també podran gaudir-lo. Al tenir un preu més reduït que l’AVE, la idea és que sigui utilitzat no només ocasionalment pels consumidors.

AVLO serà un tren model S112, això vol dir que tindrà un 20% més de localitats que els trens habituals ja que s’eliminarà la classe preferent i la cafeteria.

El naixement d’AVLO és un dels pilars més importants del pla estratègic que Renfe està desenvolupant per preparar-se davant el fi del seu monopoli i l’arribada de la competència. Renfe espera que AVLO augmenti un 20% dels seus ingressos.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC estem d’acord amb aquesta nova iniciativa per part de Renfe al crear un transport molt més econòmic i a l’abast de totes les persones consumidores ja que, en l’actualitat, agafar el transport ferroviari pot arribar a ésser molt car. Totes aquelles persones consumidores amb una economia més reduïda agrairan i podran gaudir de viatges a preus més assequibles i enfocats a la seva economia.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

 

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions