Actualment la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC estem participant en el Grup de Treball amb Consumidors i Usuaris de la Generalitat de Catalunya, on el passat dia 27 de maig, els nostres representants Salvador Domínguez (President) i la Katy Rus (coordinadora) van assistir a una visita a les instal·lacions de l’empresa AS Cervesa, on els van mostrar juntament amb les altres representants del grup de treball els requisits tècnics que han de passar per poder elaborar la seva cervesa artesana.

Amb el grup també anava una inspectora en matèria d’higiene i seguretat alimentaria de la Generalitat de Catalunya, que va trobar bé totes les instal·lacions, i vam poder veure de primera mà com són aquest tipus d’intervencions. Per concloure la jornada, els sommeliers de cervesa de l’empresa, ens van fer una breu demostració de com es produeix i com hem de degustar aquest producte tot fent un petit tast de les seves cerveses.

El Grup de Treball de Consumidors i Usuaris de l’ACSA es reuneix periòdicament amb l’objectiu de comentar i debatre les preocupacions dels consumidors en matèria de seguretat alimentària i de proporcionar-los informació en relació a la seguretat alimentària.

Les visites a instal·lacions alimentàries formen part d’aquesta tasca de difusió de coneixement del sector agroalimentari. L’elaboració de cervesa a petita escala és una activitat que ha crescut molt en els darrers anys, per facilitar el compliment de la normativa l’ACSA ha editat i coordinat l’elaboració de la Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa.

A continuació us deixem un recull d’imatges de la visita.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions