El programa ¡Boom! és un concurs televisiu produït per Gestmusic i presentat per Juanra Bonet que s’emet tots els dies laborals a Antena 3 en horari infantil.

A l’emissió del programa el passat 16 de novembre, el presentador va dir “si teniu entre 8 i 12 anys i us ve de gust venir aquí a jugar amb nosaltres, truqueu a aquest número de telèfon que apareix en pantalla (905 XXX XXX) apunteu o feu una foto amb el mòbil dels vostres pares i truqueu … ”

La Unió de Consumidors de Catalunya-UCC va enviar un escrit al programa informant que s’estàva incitant als menors a trucar a un telèfon de pagament, no sent conscients que els menors no poden trucar a aquest tipus de nombre sinó que han de ser els seus representants legals, majors de 18 anys.

Des d’Atresmedia ha comunicat a la UCC la ràpida correcció, lamentant que alguns programes ja els tenen gravats.

El concurs ha superat els 2.300.000 d’espectadors.

El programa va enviar a la UCC un escrit de disculpes pels fets, podeu veure la carta a continuació:

 

Carta disculpes BOOM