La Unió de Consumidors de Catalunya-UCC va visitar, el passat 26 d’abril per invitació de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), juntament amb la Unió de Pagesos i altres associacions de consumidors, les instal·lacions de Mercabarna, més concretament el Mercat de la fruita i l’hortalissa.

Durant la visita, guiada per la direcció de Mercabarna i l’AGEM, varem poder observar l’activitat que es desenvolupa cada dia a les instal·lacions, a més dels diversos projectes que s’estan duent a terme, posant de rellevància la responsabilitat social i la competitivitat de Mercabarna.

La Unió de Consumidors de Catalunya-UCC forma part del Grup de Treball de Consumidors i Usuaris de l’ACSA, reunint-se cada cert temps amb la finalitat de comentar i posar de manifest preocupacions dels consumidors en matèria de seguretat alimentària, fent-li’s arribar informació rellevant al respecte.