Durant la tarda del passat dijous 7 de març es van celebrar a Badalona la segona sessió del III Cicle de Conferències sobre Alimentació i Salut Responsable, en què es tractaven les Intoleràncies i les al·lèrgies alimentàries.

La taula rodona constava de 3 personalitats en la matèria, com van ser: la Dra. Montse Montraveta d’Unitat de Digestiu. Servei de Pediatria de l’Hospital Germans Trias i Pujol, la Sra. Maribel Serrano membre de la Junta Directiva de L’Associació de Celíacs de Catalunya i el Sr. Josep Ylla, Director General de Qualitat de Casa Tarradelles.

La Dra. Montraveta, va parlar sobre les diferències entre intoleràncies i al·lèrgies i com afecten el nostre cos. La Sra. Serrano, ens va mostrar l’importància d’una bona organització i l’ordre que s’ha de tenir en qualsevol lloc on es manipuli productes sensibles al gluten. I tancant la taula rodona, el Sr. Ylla ens va mostrar la importància dels laboratoris que analitzen els productes alimentaris a escala industrial.

Us adjuntem unes imatges de la jornada: