La Comissió Europea (CE) ha aprovat, que a partir de l’any 2021, una nova forma d’etiquetar els diferents electrodomèstics com rentavaixelles, rentadores i eixugadores, frigorífics, làmpades i dispositius elèctrics. Les noves etiquetes es simplifiquen des de la lletra A fins la G, provocant així l’eliminació de diferents etiquetes com A+, A++ o l’A+++.

Aquest nou etiquetatge s’implantarà a partir del març de 2021. A més a més, alguns electrodomèstics també mostraran altres dades com l’aigua que utilitza en cada cicle de rentada, la capacitat d’emmagatzematge o el soroll que pot emetre, entre molts altres. També inclouran uns pictogrames els quals ens ajudaran a decidir quin electrodomèstic comprar.

S’incorporarà un codi QR que servirà per mostrar informació addicional al consumidor sempre i que el pugui escanejar a través d’un telèfon intel·ligent.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.