La UCC va assistir a la sessió del passat dimarts 30 d’abril al Parlament de Catalunya per formar part del debat i votació sobre la modificació de la llei 18/2017 de comerç.

A la Sessió es proposava una modificació de l’apartat “a” de l’article 36 referent als horaris comercial, proposant fer un horari únic durant tot l’any. Fent que tots els comerços estiguessin tancats entre les 21 i les 6h, el que comporta que només puguin obrir fins les 9 del vespre, sigui estiu o hivern. En comptes de l’horari per temporades que a l’hivern es plegui a les 21h i a l’estiu es pugi plegar a les 22h.

A continuació us deixem la intervenció del nostre President i representat davant de la cambra.
Per motius de confidencialitat, no podem mostrar imatges gravades de la sessió, però us informarem dels avanços d’aquesta proposta.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya, apostem per la relació govern i associacions de consumidors a l’hora de fer la legislació en matèria de consum, així com seguim dia a dia defensant els drets de les persones consumidores.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.