Actualment la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC estem participant en el Grup de Treball amb Consumidors i Usuaris de la Generalitat de Catalunya, on el passat dia 27 de maig, els nostres representants Salvador Domínguez (President) i la Katy Rus (coordinadora) van assistir a una visita a les instal·lacions de l’empresa AS Cervesa, on els van mostrar juntament amb les altres representants d’altres associacions de consumidors el mètode per elaborar la seva cervesa artesana.

Amb el grup també anava una inspectora en matèria d’higiene i seguretat alimentaria de la Generalitat de Catalunya, que va trobar bé totes les instal·lacions, i vam poder veure de primera mà com són aquest tipus d’intervencions.

El Grup d’associacions de Consumidors i Usuaris es reuneix periòdicament amb l’objectiu de comentar i debatre les preocupacions dels consumidors en matèria de seguretat alimentària i de proporcionar-los informació en relació a la mateixa. Les visites a instal·lacions alimentàries formen part d’aquesta tasca de difusió de coneixement del sector agroalimentari.

L’elaboració de cervesa a petita escala és una activitat que ha crescut molt en els darrers anys, per facilitar el compliment de la normativa l’ACSA ha editat i coordinat l’elaboració de la Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa.

GUIA DE PRÀCTIQUES CORRECTES D’HIGIENE PER A PETITS PRODUCTORS DE CERVESA

A continuació us deixem un recull d’imatges de la visita.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC apostem sempre per la transparència, i les bones pràctiques comercials per beneficiar a les persones consumidores, i aprofitem per demanar a totes les persones consumidores un ús responsable dels productes alimentaris que contenen alcohol.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

EL NOSTRE HORARI:

Dilluns - Dijous: 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org