Arran de les últimes notícies referents a l’arxiu d’expedients del cas de les emissions de Volkswagen per part de l’Agència Catalana de Consum, des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem informar el següent:

En primer lloc, la UCC no va obrir expedients davant l’Agència Catalana de Consum ja que va considerar més oportú i molt més segur el personar-se en el procediment judicial que se segueix davant l’Audiència Nacional, en la via penal.

Actualment el procediment segueix el seu curs, lent i amb complicacions, però de moment continuem personats i la nostra intenció és que així sigui fins al final del procés.

Si bé actualment el procediment és complicat, ja que es va acordar pel Magistrat la remissió de les actuacions a favor dels tribunals alemanys (el que complica molt l’assistència dels consumidors en aquesta seu), volem dir que aquesta resolució està encara pendent de recurs.

A la UCC, en principi, no renunciem a cap via possible per seguir amb el procediment judicial, ja que, si finalment s’aprovés judicialment l’abstenció de l’Audiència Nacional en favor dels tribunals alemanys, també estem estudiant la possibilitat d’establir col·laboracions amb associacions alemanyes per coordinar els expedients i poder assistir als possibles requeriments. D’aquesta manera, els expedients no quedarien resolts i podrien seguir el seu curs per aconseguir una resolució final.

És per això que, des de la UCC, volem traslladar serenitat i confiança als afectats que es van adherir al procediment judicial iniciat per la nostra associació.

Com sempre, seguirem actualitzant la informació referent a aquest cas, perquè els afectats estiguin al dia sobre les possibles modificacions.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

EL NOSTRE HORARI:

Dilluns - Dijous: 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org