El passat divendres 7 de juny, es va celebrar arreu del món una diada més que necessària, es tracta del dia Mundial de la Seguretat Alimentaria, i per aquest motiu Barcelona es va convertir en la capital d’aquest tema del qual vàrem poder ser-ne part.

Un grup d’empreses del sector, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona, van prendre la iniciativa i varen crear el 1r fòrum Barcelona Seguretat Alimentària. Sota el lema Més Higiene Més Valor, la BSA2019 va omplir l’auditori de la UPF amb més de 250 persones durant pràcticament cinc hores de conferències i taula rodona.

Durant el llarg de la jornada, vàries personalitats de la matèria van comparèixer davant del públic de l’auditori de la UPF, com el cas del Sr. Javier Domínguez, comissionat de la Unió europea en temes de Seguretat Alimentaria; la Sra. Carme Chacón, Subdirectora General de Seguretat Alimentaria de la Generalitat de Catalunya; i el Dr. José Juan Rodríguez, professor de la UAB.

Cap a les onze i mitja del matí es varen presentar els membres de la taula rodona composta per representant de totes les parts de la cadena de seguretat alimentaria; Gran Distribució (Mercadona), Indústria (Europastry), Consumidors (UCC), Laboratori i Sistemes (GSC), Centres d’Investigació (IRTA) Universitat (UAB) i Administració (Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya).

Gràcies a la invitació per participar aquest fòrum, la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC va tenir un paper representatiu per donar veu a les persones consumidores en temes de seguretat alimentària. Una vegada presentats tots els participants de la taula rodona, es va començar el torn obert del públic assistent, on podien fer preguntes als diferents experts que componien la taula.

A continuació us deixem la intervenció de la nostra coordinadora i representant en el fòrum BSA2019, Katy Rus que va parlar de la percepció i la importància de la higiene en els establiments alimentaris.

Clica per veure el video.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem agrair a l’organització per donar-nos l’oportunitat de donar veu a les persones consumidores en temes de seguretat alimentària, un tema que ja donem per fet, però que moltes vegades no hi pensem.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

EL NOSTRE HORARI:

Dilluns - Dijous: 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org