Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 Comerç de proximitat, una aposta segura | Unió de Consumidors de Catalunya

El passat 10 d’abril de 2019, els treballadors de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC han celebrat un dinar d’empresa a un comerç de proximitat, proper de l’oficina central, anomenat Casa Lola.

El seu Director, Lorenzo ha estat molt agraït que una Associació de Consumidors com la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC hagi triat un petit restaurant, com el seu, per poder celebrar un dinar.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem impulsar i recomanar el comerç de proximitat ja que aquests establiments tenen una relació més propera amb els seus consumidors que les grans empreses.

D’altra banda volem felicitar el tracte i professionalitat de Casa Lola que han tingut en tot moment. Moltíssimes gràcies!

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC seguirem vetllant pels drets dels consumidors.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org