Es disparen els afectats per les males praxis de la coneguda empresa EF EDUCATION FIRST.

L’empresa EF EDUCATION FIRST és àmpliament coneguda per ser l’empresa d’educació privada més gran del món i per oferir cursos d’idiomes a més de 50 països. Però com recull el refranyer, no és or tot allò que lluu.  

Molts són els qui passejant s’ha topat amb la seva publicitat, ha assistit al Saló de l’Ensenyament i ha pogut acostar-se al seu estand per demanar informació o ha vist rodar el seu equip de ciclisme professional per l’avinguda dels Camps Elisis de Paris. Ara bé, rere aquesta aparença de prestigi i professionalitat s’hi amaga una llarga llista d’incompliments, mala praxi, irregularitats, deixadesa, abandonaments, mala gestió, inactivitat, falta d’atenció, etc.

De ben segur coneixeu el cas dels menors d’entre 11 i 14  anys que van estar aïllats per la COVID-19 a Malta i que no van rebre cap mena de tracte per part de l’empresa responsable, el cas dels estudiants de Londres que en arribar van patir un canvi de residència i els van allotjar en un hotel abandonat i la pràctica de no proporcionar aliments aptes pel seu consum a menors amb intoleràncies alimentàries, al·lèrgies, etc.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC coneixem àmpliament la forma d’actuar d’ EF EDUCATION FIRST i les conseqüències de les seves males praxis i ja hem actuat contra aquesta empresa, si ets una persona afectada la informació següent t’interessa!

Posem a disposició dels Afectats una bústia electrònica gratuïta de consultes a través del correu consum@consumidors.org i també un telèfon, el (+34) 93 454 67 76.

RECLAMA ELS TEUS DRETS!

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo