Fa mesos que els productors de llet protesten contra els baixos preus que reben de les indústries del sector i de les distribuïdores.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC considerem que els productors de llet tenen que cobrat  un preu just pel seu producte, de la mateixa manera que demanem que els treballadors del sector ho facin de manera regulada i digna, amb drets i sous segons conveni.

Com associació de defensa dels drets de les persones consumidores, la nostra  inquietud  és que la millora de les condicions dels productors no sigui repercutida al 100% pels consumidors amb una pujada en el preu de la llet, especialment, sent aquest un producte bàsic pels consumidors més vulnerables.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC defensem la sortida d’aquest conflicte a través d’una solució dialogada i negociada entre les parts afectades. És per això que com a associació de consumidors ens oferim a participar en una comissió negociadora per tal de resoldre la problemàtica existent. 

 

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo