No hi ha millor exemple de comerç de proximitat que els mercats de barri o de poble. Tos hem anat algun cop a comprar a aquell lloc on hi ha tres parades juntes del mateix tipus de producte i on pots triar si comprar les pomes a una parada, els plàtans a una altra i les taronges a una altra.

Des de fa anys, el consum als mercats de Barcelona ha pujat. Això es deu a que les persones consumidores han donat valor a la qualitat del producte ofert per els Mercats Municipals.

Les estratègies marcades pel consell rector dels Mercats de Barcelona, òrgan on la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC hi formem part, tenen coma prioritat, beneficiar als usuaris i usuàries d’aquest consum, cada cop més actiu i dinàmic, on anar a comprar al mercat sigui una millor experiència.

És per això que el passat dilluns 14 de setembre, es va aprovar una ordenança fiscal de mercats, per tal de preservar aquest servei imprescindible com és el nostre mercat d’abastos.

És per això que des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC lluitem per defensar els drets de les Persones Consumidores des dels òrgans de govern d’entitats com els Mercats Municipals de Barcelona.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org