El Gremi i la Confederació Espanyola de Tallers (CETRAA) llancen un nou projecte d’emissió de distintius ambientals que permetrà als tallers subministrar als seus clients. Fins a la posada en marxa d’aquesta iniciativa, a través d’un acord amb la Direcció General de Trànsit (DGT), aquesta etiqueta ambiental només es podia obtenir a Correus o a través de determinats gestors. D’aquesta manera, ara es possibilita als tallers la prestació d’un servei de valor afegit pels seus clients alhora que contribueix a la millora del medi ambient.

Amb la voluntat d’ajudar a etiquetar els més de 19 milions de vehicles, els tallers demostren el seu compromís amb el medi ambient, donant més valor al seu paper fonamental en el manteniment i reparació responsable del parc circulatori de vehicles, la seguretat viària i contribuint a la adaptació sostenible i progressiva per a les economies familiars que no es poden permetre el canvi de vehicle abans del final de la seva vida útil.

El taller sol·licitarà i adquirirà l’etiqueta a un preu de 4 € I.V.A. inclòs, sent el seu preu de venda a l’usuari de l’automòbil de 5 € I.V.A. inclòs.

Per a la seva sol·licitud s’haurà d’omplir l’imprés de sol·licitud (descarrega aqui) i adjuntar al mateix còpia de la fitxa tècnica del vehicle i del DNI del propietari (si és el cas DNI i poders si el vehicle va a nom d’una empresa), que podrà enviar per correu electrònic a administracion@gremibcn.com, i contactarant amb el sol·licitant per a procedir a l’emissió del distintiu que rebrà al seu taller.

Addicionalment, i als efectes de la nova normativa europea de protecció de dades, el taller serà un mer encarregat de la recollida de dades, sent els responsables del tractament del fitxer el Gremi de Tallers de Barcelona.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

[fc id='1' type='slide' placement='right' button_color='#4488ee' font_color='white']Consultes gratuïtes[/fc][fc id='1' type='slide' placement='right' button_color='#4488ee' font_color='white']Consultes gratuïtes[/fc]

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org