Si ets un dels afectats pel tancament d’alguna de les oficines d’iDental pots llegir la notícia que vam publicar AQUI

A més, des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC posem a disposició dels afectats un formulari per a sol·licitar la cancel·lació del deute, ja que l’empresa prestadora del servei no ha complert part del contracte.

Així doncs, si teniu contractats tractaments en la clínica dental iDental de Barcelona, tancada sense avís previ, i heu pagat la totalitat o una part de l’import del servei sense que us l’hagin prestat completament:

  • Recopileu tota la documentació de què disposeu (publicitat, pressupost, contractes, factures…) i presenteu una denúncia als Mossos d’Esquadra.

  • Si heu finançat el pagament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei:

Dirigiu-vos a l’entitat financera que us ha concedit el préstec (es recomana enviar el Formulari per carta certificada), aportant la denúncia als Mossos d’Esquadra, per demanar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament, ja que s’ha produït un incompliment del contracte.

Si no atenen la vostra sol·licitud, ja que l’entitat financera té 1 mes per contestar-vos, bé si la resposta és insatisfactòria o no us contesten en el termini mencionat, presenteu la reclamació a l’oficina de consum del vostre municipi o a l’ACC: Trobeu la vostra oficina.

Recordeu:

– Font (parcial): ACC

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org