Com a conseqüència dels diferents expedients i resolucions de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia, en relació amb l’existència d’un càrtel per la fixació de preus en la venda de vehicles, des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC facilitem un llistat amb les empreses de Catalunya que ha publicat la CNMC, posant-lo a disposició dels consumidors per a que verifiquin si s’han vist afectats en la compra del seu vehicle.

Durant els últims dies, a la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC hem rebut consultes de consumidors preocupats que demanen informació i poder comprovar si el concessionari on van comprar el cotxe es troba inclòs al llistat de la CNMC.

concessionari

Al llistat, el consumidor pot comprovar si el concessionari on va comprar el vehicle o l’empresa fabricant de la marca, estan inclosos en les resolucions mencionades anteriorment. Si fos així, el consumidor es pot posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 934 546 776.

– Llistat concessionaris de Catalunya – (Si el teu concessionari no figura al llistat significa que no has estat afectat).logo plataforma

.
A més, des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC hem creat una PLATAFORMA D’AFECTATS PEL PACTE DE PREUS DE CONCESSIONARIS DE CATALUNYA, en la qual el consumidor s’hi pot adherir.

Clicant a sobre la imatge trobareu més informació. =======>

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org