Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC vàrem detectar un incompliment per part de l’empresa HOUSFY, ja que al seu lloc web anunciava els seus serveis amb el preu final sense sumar-hi l’IVA.

A partir d’aquí, vàrem contactar amb l’empresa per posar-ho en coneixement i informar de com haurien de figurar-hi els preus. Després de parlar amb el personal de HOUSFY, vàrem comprovar la voluntat en adequar la informació tal i com estableix la normativa. Per aquest motiu, se’ls hi va deixar un marge prudencial per a poder rectificar i modificar els apartats webs afectats, fent-se efectiva finalment al llarg d’aquesta setmana.

De la mateixa manera, des de HOUSFY han procedit reeditant les campanyes publicitàries que tenien actives, referent a anuncis televisius com a anuncis als autobusos.

Així doncs, gràcies a les accions de revisió i detecció d’incompliments dutes a terme per la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, es va poder observar la infracció per part de l’empresa HOUSFY, contactant amb la mateixa i rectificant la informació afectada.

Agraïm l’actitud d’aquestes empreses que accedeixen a rectificar la informació dirigida al consumidor, ajustant-se a la normativa i evitant així induir a error al consumidor amb la informació que rep.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org