Aquest cap de setmana del 15, 16 i 17 de març, se celebra la vuitena edició del Barcelona Beer Festival, un esdeveniment que cap apassionat de la cervesa es vol perdre.
Per tercer any consecutiu, l’esdeveniment de cervesa artesanal més important del sud d’Europa se celebrarà al recinte firal La Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Però com a bons amants d’aquesta beguda, primen el sabor i l’experiència de tastar noves fórmules d’aquesta beguda per les seves propietats saludables i sense deixar de fer un consum responsable.

En aquesta edició els amants del de la cervesa podran escollir entre 646 cerveses artesanes elaborades per 314 cervesers, un 33% més que l’edició anterior.

EL FESTIVAL TINDRÀ TRES TIPUS D’ENTRADES:

  • Entrada d’un dia: 8 euros. Inclou accés d’un dia, got, guia i dues fitxes.
  • Abonament de tres dies: 10 euros. Inclou accés els tres dies, got, guia i dues fitxes
  • BBF-Experience. 50 euros. Inclou accés els tres dies, una copa degustació (es poden fer tastos amb una fitxa), 20 fitxes, samarreta, bossa de roba i compra preferent a les activitats.

Els organitzadors d’aquest certamen, han expressat que durant l’edició d’enguany, preveuen un augment de visitants en relació amb l’any passat, una raó de més per optar per la degustació controlada, en comptes de la ingesta massiva de cervesa. Durant aquesta edició, el festival ha inclòs la figura dels beer informers, una sèrie de voluntaris distribuïts pel recinte que faran recomanacions als visitants, i explicaran els diferents tipus de cervesa.

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web oficial.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, apel·lem a la responsabilitat de cada persona consumidora a fer un bon ús de la seva entrada i un consum responsable de les begudes que el festival pugui oferir.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SERVOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions