El Govern de Catalunya ha proposat que la Targeta T-Jove pugui ser adquirida per menors de 30 anys i no de 25 com es fins ara.

Tot i que es una mesura que encara està a l’aire i sotmesa a la negociació dels pressupostos de l’any que ve, la noticia de que el límit per accedir a la T-Jove s’ampliarà 5 anys arribant als 30 anys hauria de donar esperances a un model de transport més econòmic, però compte que potser no és tan beneficiós com sembla.

Actualment tenim subvencions no sols en la T-Jove sinó també en la T-Usual i la T-Casual, de manera que podem adquirir aquestes targetes a un preu més reduït. El problema d’això es que és possible que no veiem mai aquestes dues mesures a la vegada. La subvenció per aquestes targetes, finalitza aquest any si no es que s’allarguen les subvencions, mentre que aquest augment en el límit d’edat no es podrà aplicar com a mínim fins al gener de 2023 quan entrin en vigor els nous pressupostos a on suposadament tindrem aquesta mesura.

Per tant tot sembla indicar que no podrem gaudir a l’hora de les dues mesures. De totes maneres estarem pendents de les novetats per mantenir-vos informats i informades.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo