La Unió de Consumidors de Catalunya-UCC va ser guardonada el passat 04 d’octubre de 2018 en reconeixement al suport en la feina d’impuls de la junta arbitral de consum de Catalunya JACC.

L’acte va tenir lloc al Palau de Pedralbes en la celebració dels 25 anys de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya –JACC. L’entrega dels guardó va ésser a càrrec del Secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement, Joaquim Ferrer, acompanyat de la directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Elisabeth Abad, i de la presidenta de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, Mariló Gramunt.

La JACC és un organisme administratiu adscrit a l’Agència Catalana del Consum i al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya que s’encarrega de tramitar les reclamacions que formulen els ciutadans d’arreu de Catalunya quan se senten perjudicats a conseqüència de la compra d’un producte o de la prestació d’un servei.

Des de la creació de la JACC l’any 1993 fins a data d’avui, aquesta junta ha resolt per la via de l’arbitratge 71.918 casos. Cal destacar la tasca de la junta en el cas de les preferents de Catalunya Caixa on va resoldre per aquesta via 40.966 casos.

Actualment els establiments adherits al Sistema Arbitral de Consum a través d’aquesta junta són 8.500, principalment relacionats amb el sector del comerç, els serveis d’assistència tècnica i les reparacions, l’hostaleria i les telecomunicacions. En els darrers anys, s’ha produït un increment important del nombre d’adhesions i segons ha explicat el secretari “s’espera en un futur pròxim augmentar considerablement el cens d’empreses adherides a través de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya”.

Font: Govern.cat

Els deixem el video on el president de la UCC en Salvador Dominguez Rodriguez va recollir el premi:

 

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org