MINA s’ha adherit al Segell de Qualitat de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC.

Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa, i Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors i Usuaris de Catalunya, han oficialitzat amb la signatura del conveni, l’adhesió de Mina al segell de Qualitat de la UCC. Aquesta adhesió és una etapa més de la col·laboració que ambdues entitats van acordar el 2012, amb l’objectiu de treballar plegats per la transparència i la millora de l’atenció al client.

Amb aquest segell, la Unió de Consumidors de Catalunya, entre d’altres requisits, avala que Mina compleix amb escreix la normativa bàsica de consum, que tota la documentació contractual amb els clients és clara i comprensible, que les seves oficines tenen l’accessibilitat adequada i que la UCC serà la mediadora, si s’escau, en qualsevol desacord en la resolució de queixes o reclamacions. Mina està adherida al sistema arbitral de Consum des de l’any 2000.

La UCC coneix bé el funcionament del servei d’atenció al client de Mina ja que porta a terme les proves periòdiques del client misteriós.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org