Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 La Unió de Consumidors de Catalunya avala MINA. | Unió de Consumidors de Catalunya

MINA s’ha adherit al Segell de Qualitat de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC.

Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa, i Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors i Usuaris de Catalunya, han oficialitzat amb la signatura del conveni, l’adhesió de Mina al segell de Qualitat de la UCC. Aquesta adhesió és una etapa més de la col·laboració que ambdues entitats van acordar el 2012, amb l’objectiu de treballar plegats per la transparència i la millora de l’atenció al client.

Amb aquest segell, la Unió de Consumidors de Catalunya, entre d’altres requisits, avala que Mina compleix amb escreix la normativa bàsica de consum, que tota la documentació contractual amb els clients és clara i comprensible, que les seves oficines tenen l’accessibilitat adequada i que la UCC serà la mediadora, si s’escau, en qualsevol desacord en la resolució de queixes o reclamacions. Mina està adherida al sistema arbitral de Consum des de l’any 2000.

La UCC coneix bé el funcionament del servei d’atenció al client de Mina ja que porta a terme les proves periòdiques del client misteriós.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org