Aquest pròxim 15 de maig serà el darrer dia per poder acceptar les noves condicions i terminis de l’aplicació de missatgeria WhatsApp. T’expliquem com ens afectarà als usuaris!  

Tot i les grans crítiques que va provocar l’anunci de l’actualització de les condicions d’ús, WhatsApp ha decidit continuar amb la seva decisió.

A partir del 15 de maig, WhatsApp recollirà noves dades dels comptes dels seus usuaris entre elles: des d’on ens connectemquan, quanta estona ho fem i quin és el sistema operatiu del mòbil. Malgrat no accedir al contingut de les converses ni a les imatges, compartirà la resta d’informació amb Facebook, l’empresa mare, i les altres empreses del grup.

Molts especialistes tendeixen a pensar que l’objectiu d’aquestes noves condicions és poder introduir, en un futur no massa llunyà, publicitat personalitzada a l’aplicació i compres online que puguin fer-se a través de l’aplicació.

Si a partir de dissabte 15 no s’han acceptat les condicions, WhatsApp no ens permetrà accedir a les converses ni escriure missatges, només rebrem les notificacions, però no hi podrem accedir.

 

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo