El passat dimecres 26 de febrer el mercat de Gavà va acollir la inauguració del IV Cicle de Jornades sobre Alimentació i Salut Responsable.

La primera Jornada de conferències va arrancar dimecres a Mercagavà amb el nom de MERCATS MUNICIPALS: Temps d’avançar. On els tres ponents principals, el Sr. Manel Rodríguez Gallego, director de projectes a Fica’t, el Sr. Genís Arnàs Páez, cap de mercats de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, i la Sra. Mònica Jardí Pi, paradista del mercat, vinculada a la xarcuteria; van donar els seus punts de vista i opinions sobre com havia d’evolucionar el sistema de mercats i com s’ha d’actualitzar per tal d’arribar millor a les persones consumidores.

Prèviament, el Sr. Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, el Sr. Carlos Ruiz, cap del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, i el Sr. Jordi Tort, 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gavà, varen donar la benvinguda als assistents i van inaugurar el cicle de jornades.

Finalment es va tancar la jornada amb un torn de preguntes per part del públic format per altres paradistes de Gavà i altres municipis i sobretot persones consumidores.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo