El passat dimecres 26 de febrer el mercat de Gavà va acollir la inauguració del IV Cicle de Jornades sobre Alimentació i Salut Responsable.

La primera Jornada de conferències va arrancar dimecres a Mercagavà amb el nom de MERCATS MUNICIPALS: Temps d’avançar. On els tres ponents principals, el Sr. Manel Rodríguez Gallego, director de projectes a Fica’t, el Sr. Genís Arnàs Páez, cap de mercats de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, i la Sra. Mònica Jardí Pi, paradista del mercat, vinculada a la xarcuteria; van donar els seus punts de vista i opinions sobre com havia d’evolucionar el sistema de mercats i com s’ha d’actualitzar per tal d’arribar millor a les persones consumidores.

Prèviament, el Sr. Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, el Sr. Carlos Ruiz, cap del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, i el Sr. Jordi Tort, 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gavà, varen donar la benvinguda als assistents i van inaugurar el cicle de jornades.

Finalment es va tancar la jornada amb un torn de preguntes per part del públic format per altres paradistes de Gavà i altres municipis i sobretot persones consumidores.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org