El passat dimecres 26 de febrer el mercat de Gavà va acollir la inauguració del IV Cicle de Jornades sobre Alimentació i Salut Responsable.

La primera Jornada de conferències va arrancar dimecres a Mercagavà amb el nom de MERCATS MUNICIPALS: Temps d’avançar. On els tres ponents principals, el Sr. Manel Rodríguez Gallego, director de projectes a Fica’t, el Sr. Genís Arnàs Páez, cap de mercats de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, i la Sra. Mònica Jardí Pi, paradista del mercat, vinculada a la xarcuteria; van donar els seus punts de vista i opinions sobre com havia d’evolucionar el sistema de mercats i com s’ha d’actualitzar per tal d’arribar millor a les persones consumidores.

Prèviament, el Sr. Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, el Sr. Carlos Ruiz, cap del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, i el Sr. Jordi Tort, 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gavà, varen donar la benvinguda als assistents i van inaugurar el cicle de jornades.

Finalment es va tancar la jornada amb un torn de preguntes per part del públic format per altres paradistes de Gavà i altres municipis i sobretot persones consumidores.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo