#Nosommorosos

ucc Denuncia

Has anat a demanar un préstec i t’han dit que estaves inclòs a un registres de morosos?

La crisi està convertint la relació empresa-consumidor en una excusa perfecte per realitzar pràctiques abusives amb total impunitat. La UCC vol denunciar les males pràctiques empresarials. Hem detectat que moltes companyies estan portant a molts consumidors a un registre de morosos sense estar legitimats per fer-ho.
El Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que desenvolupa el Reglament de la llei Orgànica de protecció de dades, estableix en el seu article 38.2 que [highlight color=”yellow”]no es podrà incloure en un registre de morosos aquells que tinguin una reclamació judicial, arbitral o administrativa[/highlight] o, si es tracta de serveis financers, aquells que hagin presentat una reclamació en els termes previstos en el reglament dels comissionats per a la defensa del client de serveis financers.

UCC Morosos

Malgrat això, hi ha moltes companyies que desobeeixen aquest article i, inclouen a una llista de morosos a consumidors que tenen reclamacions presentades.
Per tot això, des de la UCC volem denunciar aquestes pràctiques il·legals a l’Agència de Protecció de Dades. Es pot denunciar davant l’autoritat Catalana de Protecció de Dades. Vine. T’expliquem com. Junts podem.

Video de denuncia empreses de morosos

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions