#Nosommorosos

Has anat a demanar un préstec i t’han dit que estaves inclòs a un registres de morosos?

 

ucc Denuncia

La crisi està convertint la relació empresa-consumidor en una excusa perfecte per realitzar pràctiques abusives amb total impunitat. La UCC vol denunciar les males pràctiques empresarials. Hem detectat que moltes companyies estan portant a molts consumidors a un registre de morosos sense estar legitimats per fer-ho.
El Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que desenvolupa el Reglament de la llei Orgànica de protecció de dades, estableix en el seu article 38.2 que no es podrà incloure en un registre de morosos aquells que tinguin una reclamació judicial, arbitral o administrativa o, si es tracta de serveis financers, aquells que hagin presentat una reclamació en els termes previstos en el reglament dels comissionats per a la defensa del client de serveis financers.

UCC Morosos

Malgrat això, hi ha moltes companyies que desobeeixen aquest article i, inclouen a una llista de morosos a consumidors que tenen reclamacions presentades.
Per tot això, des de la UCC volem denunciar aquestes pràctiques il·legals a l’Agència de Protecció de Dades. Es pot denunciar davant l’autoritat Catalana de Protecció de Dades. Vine. T’expliquem com. Junts podem.

 

Vídeo de denúncia d’empreses de morosos

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo