Quan es parla de millores de cara al consumidor moltes vegades no sabem d’on surten, si és que una persona s’ha il·luminat i ha tingut una idea revolucionaria que canviarà tots els paradigmes del consum de masses.

Doncs generalment acostuma a sortir de col·laboracions i fòrums entre universitats, empreses i professionals del món consumerista. Una feina feta a sis mans, on s’orquestren noves línies d’actuació, noves maneres de fer i sobretot el respecte i la transparència vers a les consumidores final.

Diem que aquests canvis els formen figures triangulars, ja que encara que l’administració pugui intervenir, són les professionals del món consumerista les encarregades de vetllar pels interessos i els drets dels quals en aquest cas serien els més indefensos; els consumidors. Però tornant a la figura triangular, trobem que cada vèrtex és un sector important i vital pel bon desenvolupament del mercat, ja que són les empreses les que tenen una relació directa amb els consumidors, però a l’hora els seus interessos poden arribar a xocar, els centres de formació ocupen una situació d’innovació i anàlisis, ja que aporten idees fresques i observen el mercat tot buscant la manera de poder crear quelcom nou.

Com a consumidors, és d’agrair que hi hagin empreses i universitats disposades a treballar conjuntament per tal de poder garantir una millor seguretat i eficàcia al mercat que totes les persones consumidores ocupem.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC sempre ens posicionarem a favor de les col·laboracions entre empreses, universitats i consumidors; que afavoreixin al bon funcionament del mercat. I per tant volem agrair a Mercadona, Bonpreu i Esade la invitació a treballar plegats per tal de millorar la seguretat de les consumidores.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org