El passat divendres vam estar a Canovelles on vam ensenyar els secrets de tot el procés de reciclatge juntament amb la companya Irene Luna, especialista en gestió local i autonòmica d’Ecoembes.

En aquesta xerrada-taller els més menuts de la família van treure tota la seva creativitat per tal de reduir els residus que acaben a la paperera, ja siguin de cartró com de plàstic. Tenien el repte de crear diferents objectes quotidians amb els quals jugar a base de residus com eren els brics, els taps de les ampolles de plàstic i els rotllos del paper de wc i de cuina. Prova de l’èxit va ser que els participants van ser capaços d’assolir tots els reptes plantejats i es van poder endur els objectes creats durant el taller.

Tot això mentre la nostra companya Irene els va explicar màgia del reciclatge, un procés complex i divertit de veure com una ampolla de plàstic s’acaba convertint en material per fer productes reutilitzats.

L’experiència pels infants i famílies participants va ser molt bona, i prova d’això va ser algun comentari dels més menuts als seus familiars en referència a no reciclar correctament.

 

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC recolzem totes les iniciatives i propostes que fomentin el reciclatge i la reducció de residus a les llars de les persones consumidores, ja que la sostenibilitat forma part d’un consum responsable.

 

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions