Benvolguts,

Ja fa un parell d’anys que vàrem iniciar la campanya per a reclamar judicialment les despeses de formalització del préstec hipotecari per tal que els consumidors poguessin recuperar els diners que els pertoca.

Actualment els jutjats estan retornant el 50% de les despeses de registre, notari, taxació i gestoria. Juntament amb les despeses estem reclamant també en la mateixa demanda la comissió d’obertura del préstec hipotecari que moltes vegades pot arribar a ser fins a l’ 1 % del valor total de la hipoteca.

La Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, al ser una entitat sense ànim de lucre, aplica un cost reduït per a poder accedir a aquesta via. L’afectat haurà d’abonar una petita i única provisió de fons per tot el procediment.

El proper 15 de setembre de 2018 presentarem les últimes demandes agrupades per bancs que tenim fins al moment, per aquest motiu si esteu interessats en reclamar les despeses de formalització no dubteu en contactar-nos al correu ucc@consumidors.org o trucant-nos al telèfon 93 454 67 76.

Encara esteu a temps de reclamar les vostres despeses de formalització!!!!

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org