Com totes les veïnes i veïns les poblacions de Catalunya sabem, la situació actual del nostre territori esta vivint uns dies complexos. Indiferentment del posicionament de cada habitant de Catalunya, el clima que s’ha de respirar és de respecte, de respecte cap al entorn, cap a les botigues, cap a les infraestructures i serveis que ens envolten.

Aquest passats dies s’han vist imatges que mostraven una total falta de respecte cap Catalunya i les seves instal·lacions. Fets que han impedit el bon funcionament dels transports públics i privats tant utilitzats com vindrien a ser els trens, els autobusos i els vehicles particulars, i sense deixar de banda els locals comercials situats a les zones afectades per les manifestacions dels darrers dies.

Cal recalcar que totes som persones consumidores i això ens posiciona a totes per igual. Totes les persones consumidores hem d’agafar el tren per anar a treballar, o el cotxe, o potser l’autobús; i totes ens hem vist afectades per talls, retard o simplement impediments per poder seguir amb el nostre camí. Un exemple són les més de 1.500.000 persones que van agafar el Metro de Barcelona, assolint així un record històric en un dia feiner, o els retard patits a les línies de rodalies de més de 30 minuts a part dels més de 100 vols cancel·lats i les repercussions econòmiques que això comporta.

Algunes acceptaran les conseqüències dels actes produïts aquest dies, i d’altres que no. Però si que és cert que respectant tant a la part que accepta aquestes conseqüències i les que no ho fan, hem de pensar totes com a persones consumidores i procurar sempre el benestar del nostre entorn.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC condemnem els actes violents i vandàlics que han afectat el bon funcionament diari de les poblacions catalanes, ja que creiem que la violència, ja sigui contra les persones com contra les infraestructures, mai justifica cap mena de protesta.

De cara al proper divendres 18 d’octubre, volem demanar a totes les persones que exerceixin el seu dret a fer vaga i assisteixin a les manifestacions convocades, màxim respecte. Com a persones consumidores hem vetllar perquè consumidors i empreses puguem conviure.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org