L’altre dia el Manel ens va venir a veure per demanar-nos ajuda amb un tema de facturació de amb la seva antiga companyia telefona, Vodafone.

Després d’estudiar el cas amb determinació, vam començar les mediacions amb l’empresa, i al cap de pocs dies ja teníem una resposta sobre el tema. Reconeixien que hi havia hagut un error en varies factures, sumant més de 400€ entre varies factures. L’empresa es va comprometre des del primer moment que van reconèixer l’error en retornar l’import cobrat de més i en qüestió de pocs dies el Manel havia recuperat els seus diners.

Estem molt contents d’haver pogut ajudar al Manel amb aquest cas. Volem agrair-li la confiança dipositada en nosaltres, i per altra banda, també a Vodafone la rapidesa i donada en resposta a la reclamació presentada.

Aquest és un altre cas portat a terme des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, on treballem per defensar els drets de les persones consumidores com tu.

Així que ja sabeu, el Manel ha recuperat els seus diners, si teniu problemes amb Vodafone o qualsevol altre companyia, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions