No fa més d’una setmana ens va entrar una reclamació sobre uns bitllets de tren. Es tractava d’un Trajecte Barcelona – Madrid, durant una hora i mitja, el tren va estar parat i per tant va arribar tard al seu destí.

Un cop recopilades totes les dades, vam redactar la mediació, tot escoltant els fets exposats per la consumidora. Un cop redactada, la vam enviar juntament amb tota la documentació que la consumidora ens va portar, tot esperant una resposta de la empresa.

Legalment totes les empreses tenen un termini de 30 dies per respondre a la proposta de mediació que se’ls envia, però en aquest cas aquesta va respondre en 3 dies, fet que és de felicitar.

Davant de la proposta de mediació feta, la empresa en qüestió va abonar a la consumidora el 50% del cost del seu bitllet, i un 25% com a indemnització referent al servei de cafeteria. Després de donar les explicacions adequades de perquè s’actuava d’aquesta manera.

Al final se li ha retornat a la consumidora, una suma un total de 2250€.

Aquesta només és un dels casos que diàriament revistem i treballem perquè les consumidores com vosaltres pugueu defensar els vostres drets.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Amb el suport de:

   

 

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres 9.30h a 14h

ucc@consumidors.org