No fa més d’una setmana ens va entrar una reclamació sobre uns bitllets de tren. Es tractava d’un Trajecte Barcelona – Madrid, durant una hora i mitja, el tren va estar parat i per tant va arribar tard al seu destí.

Un cop recopilades totes les dades, vam redactar la mediació, tot escoltant els fets exposats per la consumidora. Un cop redactada, la vam enviar juntament amb tota la documentació que la consumidora ens va portar, tot esperant una resposta de la empresa.

Legalment totes les empreses tenen un termini de 30 dies per respondre a la proposta de mediació que se’ls envia, però en aquest cas aquesta va respondre en 3 dies, fet que és de felicitar.

Davant de la proposta de mediació feta, la empresa en qüestió va abonar a la consumidora el 50% del cost del seu bitllet, i un 25% com a indemnització referent al servei de cafeteria. Després de donar les explicacions adequades de perquè s’actuava d’aquesta manera.

Al final se li ha retornat a la consumidora, una suma un total de 2250€.

Aquesta només és un dels casos que diàriament revistem i treballem perquè les consumidores com vosaltres pugueu defensar els vostres drets.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions