Aquesta setmana hem sabut que la gratuïtat dels bitllets de Renfe es mantindrà gratuïta durant tot l’any que ve

El govern espanyol ha comunicat aquesta setmana que té planejat mantenir la gratuïtat dels bitllets de tren de Renfe durant tot el 2023 i que per fer-ho destinarà 660 milions d’euros dels pressupostos generals de l’Estat a aquesta mesura.

També es mantindran les rebaixes en del 50% en altres trajectes determinats com per exemple l’AVE de mitjana distància. Per altra banda no s’ha dit res sobre mantenir la rebaixa en els bitllets de transport urbà que de moment estan previstes fins al 31 de desembre d’aquest present any.

Tot i que es una bona notícia pels consumidors, des de la UCC també hem de denunciar el mal servei que es produeix en aquests transports de RENFE. És molt preocupant que durant el mes passat el servei només funcionés amb normalitat 8 dels 30 dies de setembre. Aquesta mancança del servei fa que moltes persones no puguin dependre d’aquest servei per anar a la feina o a llocs a on la puntualitat sigui necessària, perquè mai se sap a quina hora arribarà.

Som conscients de que és tracta d’un tema polèmic amb moltes implicacions polítiques, però es necessari denunciar aquestes pràctiques des del punt de vista del consumidor, que finalment, es qui suporta la mala gestió del servei.

Des de la UCC estarem pendents de les noves notícies que ens arribin d’aquest assumpte.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo