A finals de juliol, vam rebre a la seu de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC a Victoria Postiguillo i a Exequiel Vergara, representants de Usuarios y Consumidores Unidos (UCU) i Acción y Defensa del Consumidor e Inquilino (ADCOIN). Són dues associacions d’àmbit argentí, les quals vàren mostrar interés en el Know How de la UCC, ja que la seva finalitat rau en la defensa dels drets dels consumidors i a Argentina no existeixen gaires moviments dirigits a aquest objectiu.

A més, tan UCU com ADCOIN van posar-nos al dia sobre les diferents accions que coordinen i estan duent a terme per a la defensa dels consumidors. En aquest punt, va ser quan des de la UCC els hi vàrem proposar una sèrie de possibles accions, les quals en un futur podrien acabar esdevenint col·laboracions entre les tres associacions.

Per aquest motiu, vam acordar mantenir el contacte en benefici dels interessos dels consumidors argentins que visiten el nostre territori i viceversa.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

[fc id='1' type='slide' placement='right' button_color='#4488ee' font_color='white']Consultes gratuïtes[/fc][fc id='1' type='slide' placement='right' button_color='#4488ee' font_color='white']Consultes gratuïtes[/fc]

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org