A dia d’avui tots sabem ja que és el Black Friday. Sabem que es tracta d’una setmana de compres massives degut als descomptes aplicats.
És per això que, des de fa ja uns anys, fem un seguiment sobre certs productes electrònics, ja que acostumen a ser els productes més venuts.
La principal motivació d’aquest estudi és controlar les possibles males pràctiques comercials de les empreses tot pujant els preus per poder presentar una oferta atractiva que no s’adequa a la realitat.
Aquest any estem fent el seguiment de quatre telèfons mòbils, els cinc principals dispositius d’assistència de la llar, tres televisors, cinc ordinadors portàtils, tres models de patinets elèctrics i les tres principals consoles.
Segons els nostres estudis, les variacions de preus han anat fluctuant des de setembre mostrant pujades i baixades. També hem vist descomptes a multitud de productes, quasi sempre mantenint correctament el seu preu base.
A data d’avui, no podem difondre l’evolució dels preus estudiats ja que aquest estudi no és definitiu. Però passada la data de la campanya sí que publicarem els resultats i el seguiment de l’estudi en qüestió.
Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC seguirem portant a terme un control dels preus dels productes triats per detectar possibles males pràctiques i fer les actuacions que siguin necessàries.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo