Reunió entre la UCC, l’Agencia Catalana del Consum i l’Associació Professional d’Experts Immobiliaris.

La UCC apropa als experts immobiliaris a l’Agencia Catalana de Consum per adherir-se al sistema arbitral de consum, sempre per millorar la qualitat del servei als consumidors.

Aquest matí s’ha produït una reunió d’apropament entre l’Agencia Catalana de Consum i l’Associació Professional d’Experts Immobiliaris, gràcies a la col·laboració de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC.

Aquesta reunió s’ha celebrat a la seu de l’Agencia Catalana del Consum al carrer Pamplona 13 de Barcelona i ha servit per acostar el món de les immobiliàries al Sistema Arbitral de Consum. Un gest que afavoreix a l’entesa i resolució dels problemes entre aquestes empreses i els seus consumidors.

Per explicar breument com funciona aquest òrgan de resolució de problemes, podríem dir que és l’últim pas per solucionar aquests conflictes, perquè us feu a la idea, té la mateixa validesa que un judici als jutjats. L’arbitratge es compon de 3 àrbitres, un neutral que fa la funció de president, un àrbitre representant de les empreses i un àrbitre representant de les associacions de consumidors. Entre aquestes tres persones, davant de la vista que se celebra i la documentació aportada, dictaminen un veredicte, laude, i aquest és d’obligat compliment i no es pot reclamar el seu veredicte.

Diem que l’acostament entre el món de les immobiliàries i el sistema d’arbitratge de consum és beneficiós per tothom, ja que això obliga a donar millor servei als consumidors i justícia per les dues parts.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem felicitar a l’Associació Professional d’Experts Immobiliaris per fer aquest pas per la resolució de conflictes en matèria de consum. I instem a tots els altres sectors professionals a fer el mateix acostament.
El consum és cosa de tots, d’empreses i consumidors.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org