Reunió entre la UCC, l’Agencia Catalana del Consum i l’Associació Professional d’Experts Immobiliaris.

La UCC apropa als experts immobiliaris a l’Agencia Catalana de Consum per adherir-se al sistema arbitral de consum, sempre per millorar la qualitat del servei als consumidors.

Aquest matí s’ha produït una reunió d’apropament entre l’Agencia Catalana de Consum i l’Associació Professional d’Experts Immobiliaris, gràcies a la col·laboració de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC.

Aquesta reunió s’ha celebrat a la seu de l’Agencia Catalana del Consum al carrer Pamplona 13 de Barcelona i ha servit per acostar el món de les immobiliàries al Sistema Arbitral de Consum. Un gest que afavoreix a l’entesa i resolució dels problemes entre aquestes empreses i els seus consumidors.

Per explicar breument com funciona aquest òrgan de resolució de problemes, podríem dir que és l’últim pas per solucionar aquests conflictes, perquè us feu a la idea, té la mateixa validesa que un judici als jutjats. L’arbitratge es compon de 3 àrbitres, un neutral que fa la funció de president, un àrbitre representant de les empreses i un àrbitre representant de les associacions de consumidors. Entre aquestes tres persones, davant de la vista que se celebra i la documentació aportada, dictaminen un veredicte, laude, i aquest és d’obligat compliment i no es pot reclamar el seu veredicte.

Diem que l’acostament entre el món de les immobiliàries i el sistema d’arbitratge de consum és beneficiós per tothom, ja que això obliga a donar millor servei als consumidors i justícia per les dues parts.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem felicitar a l’Associació Professional d’Experts Immobiliaris per fer aquest pas per la resolució de conflictes en matèria de consum. I instem a tots els altres sectors professionals a fer el mateix acostament.
El consum és cosa de tots, d’empreses i consumidors.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Web gestionada per TambiénNo

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. All rights reserved.  |  Política de cookies Avís legal i condicions