En el últims dies, pels diferents mitjans de comunicació hem pogut veure la problemàtica que denuncia el sector del taxi, referent a la concessió de llicències VTC.

Sense entrar al problema de fons ni valorar quina part té o no la raó  i reconeixent el dret de vaga,  des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem recordar que les persones consumidores i sobre tot els col·lectius més  vulnerables com: persones grans, persones amb mobilitat reduïda o amb urgències, són també qui es veuen perjudicades per aquestes reivindicacions o  vagues, tot i que moltes vegades ja s’ ofereixen serveis especials per a aquest tipus de col·lectius.

També al tractar-se d’una època amb gran moviment de persones en transit, cal tenir en compte que aquestes vagues poden distorsionar la imatge sobre Barcelona rebuda pel turista (o d’ altres poblacions que també realitzen les vagues), fent una publicitat irreal de la ciutat.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC, no volem centralitzar aquesta noticia tan sols al sector del taxi, sinó també als diferents sectors els quals realitzen vagues aprofitant el temps de vacances, ja que sempre son les persones consumidores qui es veuen afectats i perjudicats en no poder utilitzar un servei ordinari.

Tot i així, des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC creiem possible trobar alternatives per a poder reivindicar els legítims drets sense perjudicar tan sensiblement al conjunt de la ciutadania.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

logo UCC

Rbla. Sta. Mònica nº 10, bxs.

08002 - Barcelona

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

diputació de Barcelona

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h
Divendres de 9.00h a 14h
Telèfon: 934 546 776
Whatsapp: 689894750
ucc@consumidors.org