Ja fa quasi un any una consumidora es va posar amb nosaltres degut a unes factures per part de Vodafone reclamant-li un deute de 250€ en concepte de penalització per haver canviat de companyia abans del temps estipulat al contracte.

El cert és que la consumidora va sol·licitar la baixa després de 7 dies des de la contractació i la pertinent instal·lació dels aparells descodificadors que donen servei.

En aquell moment des de l’oficina vam fer la reclamació pertinent amb Vodafone per tal que anul·lessin aquest deute, ja que la consumidora havia sol·licitat la baixa dintre dels 14 dies on es pot fer ús del dret de desistiment d’un servei.

La resposta per part de l’empresa va ser negativa. Al·legaven que un cop feta d’instal·lació dels aparells ja no es podia fer ús del dret de desistiment, ja que era una prova de l’acceptació del servei.

Contràriament al pensament de les empreses de telecomunicacions, des de la Unió de Consumidors defensem el fet que sense poder provar el servei que has contractat no es pot desistir d’aquest.

Per això vam derivar el seu cas cap a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, on al cap d’un any pràcticament, van fallar a favor de la consumidora.

Finalment fa pocs dies, l’Elisa es va posar en contacte amb nosaltres informant-nos del laude emés per part de la Junta donant-li la raó a la consumidora i fent que Vodafone anul·lés el deute pendent.

Per part nostre estem molt contents que un altre cop les administracions es posin al costat de les persones consumidores.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC encoratgem a totes les persones consumidores a aguantar els seus casos fins al final, perquè si lluitem finalment guanyarem.

LA DEFENSA DE LES PERSONES CONSUMIDORES ÉS LA NOSTRA RAÓ DE SER.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo