Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/consumidors.org/web/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013 WhatsApp ha arribat a la UCC | Unió de Consumidors de Catalunya

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC volem ser més aprop de les persones consumidores, i un dels passos primordials és fer més eficient la comunicació entre nosaltres.

Per aquest motiu, hem decidit obrir una línia exclusivament per totes aquelles persones que tingueu dubtes sobre consum. Pretenem agilitzar així la resposta que tingueu sobre aquestes consultes, estat de les reclamacions que estem gestionant, i també facilitar l’aportació de documentació i proves.

Posem l’exemple que aneu a comprar al supermercat del costat de casa i teniu un dubte sobre que predomina, el preu de l’etiqueta del producte o el que marca l’ordinador, o el que marca l’estanteria?, doncs ara ens podràs consultar directament i enviar-nos una foto i així et podrem resoldre el dubte.

VOLS ESTAR AL DIA?

Apunta't per rebre les nostres noticies de consum.

SEU CENTRAL Rambla Santa Mónica, 10 08002 Barcelona T: 934 546 776

Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next
Consultes gratuïtes
[]
1 Step 1

Consultes gratuites

Nom
Detalls
0 / 300
Accepto les condicionspick one!
Previous
Next

Amb el suport de:

El nostre horari Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h Divendres 9.30h a 14h ucc@consumidors.org